FOTOGRAFIE

Het fotograferen draait om pure emoties en perfectie met eindeloze mogelijkheden. Foto’s zijn een dierbare herinnering of juist het visitekaartje van je bedrijf. Foto's om jouw bedrijf direct professioneel in de markt te zetten.

Speciale gelegenheid? Of wil je gewoon graag een mooie professionele fotoshoot om je dierbaren vast te leggen? Een fotoreportage legt een mooie herinnering vast of is juist het visitekaartje voor je bedrijf. Goede foto's leveren meerwaarde voor elk bedrijf en welk bedrijf wil nu niet professioneel voor de dag komen? Elke shoot is uniek en wordt afgestemd op jullie wensen aangevuld met mijn kennis en creativiteit. Voorafgaand aan de fotoshoot worden alle wensen en praktische zaken besproken. Denk aan de datum, locatie, styling en verwachtingen.

Het is mogelijk om een fotoshoot te reserveren op verschillende locaties zoals de heide, het bos, het strand of een andere locatie zoals een wedstrijd of evenement. Na afloop van de fotoreportage wordt in overleg een selectie gemaakt en worden de foto’s bewerkt en verzonden.

Klaar om een fotoreportage te boeken? Of heb je nog vragen? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op!

Benieuwd hoe een fotoreportage in zijn werk gaat? Bekijk dan eens een video op mijn YouTube-kanaal, zoals deze video over het fotograferen van een jong paard.